Hvem spiller minigolf og hvem opfandt den?

Minigolf er et spil, der nydes af mennesker fra alle aldre og baggrunde. Det er en mindre og mere tilgængelig version af golf, der kan spilles i parker, feriesteder, og specielle minigolfbaner. Det tiltaler en bred vifte af spillere, herunder familier, venner på sociale sammenkomster, par på dates, og endda seriøse golfspillere, der ønsker at finpudse deres putting-færdigheder. Minigolfbanerne er ofte udstyret med kreative og fantasifulde forhindringer, som vindmøller, vandløb og loop-de-loops, hvilket gør spillet sjovt og udfordrende for spillere i alle aldre.

Historien om minigolfens opfindelse er lidt mere kompleks og går tilbage til det tidlige 20. århundrede. Selvom det præcise oprindelsespunkt kan være svært at pinpointe, anses en af de første versioner af minigolf for at være “Ladies’ Putting Club” i St. Andrews, Skotland, fra 1867. Denne bane blev oprettet for at tilbyde kvinder en mulighed for at spille golf, da det på det tidspunkt var anset for upassende for kvinder at udføre de store sving, der er involveret i traditionel golf.

Den version af minigolf, som vi kender i dag, med kunstige forhindringer, begyndte at tage form i USA i 1920’erne. James Barber opfandt “Thistle Dhu” (udtales “This’ll Do”) i Pinehurst, North Carolina, i 1916, som ofte citeres som en af de første minigolfbaner i USA. Derefter oplevede minigolf en enorm popularitet i 1920’erne og 1930’erne, hvilket førte til opførelsen af tusindvis af baner i hele landet.

I løbet af 20. århundrede udviklede minigolf sig yderligere med introduktionen af tematiserede baner og avancerede forhindringer, hvilket cementerede spillets status som en populær fritidsaktivitet. Den dag i dag forbliver minigolf en elsket aktivitet, der tilbyder en sjov og konkurrencedygtig oplevelse for spillere af alle aldre.

 

 / 

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Log ind

Send besked

Mine favoritter